Comunicate de presă OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on august 27th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Concurs internaţional de şah pentru copiii defavorizaţi din sectorul 6

Cei mai talentaţi mici şahişti din sectorul 6 participă şi anul acesta la competiţia internaţională de şah CENTROCOOP Memorialul Cristian Gheorghe”.Acest concurs, ajuns lacea de-a 25-a ediţie, are loc chiar în aceste zile, între 26 august şi 02 septembrie, la Eforie Nord, iar copiii se vor întrece în a demonstra competenţele dobândite.

 Au poposit la malul mării pentru a participa la competiţie, 8 dintre cei mai buni copii, beneficiari ai serviciilor sociale din sectorul 6, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. Cei mici s-au pregătit încă de anul trecut în cadrul proiectului “Lumea celor 64 de pătrate” derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. Proiectul îşi propune să stimuleze gândirea logică şi spiritul de competiţie şi vizează integrarea socială a copiilor cu probleme sociale sau de comportament din sectorul 6.

 Micii şahişti vor avea şansa, în cadrul acestui concurs, de a se întâlni cu alţi copii care sunt pasionaţi de sportul minţii şi, totodată, vor putea să-şi etaleze cunoştiinţele acumulate în perioada antrenamentelor desfăşurate săptamânal la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Palatul Copiilor”.

 Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑