Stiri logo-primarie6-ro

Published on iunie 3rd, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Conferinţă de lansare a proiectului „EVA – Evoluţie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piaţa muncii”

Joi, 5 iunie 2014, începând cu orele 10.00, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 vă invită la evenimentul de lansare a Proiectului ”EVA – Evoluţie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piaţa muncii”, implementat în parteneriat cu Asociaţia Four Change, SC Centrul de Consultanţă şi Studii Europene SRL, Fundaţia de Sprijin Comunitar Bacău, Fundatia Crucea Alb Galbena şi SC.Green Team Actual SRL.

Evenimentul va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 6, din Calea Plevnei nr. 147-149.

Proiectul este implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordată din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, axa prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenție 6.3 “ Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”.

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea unui model unitar, integrat, functional şi sustenabil pentru a facilita accesul a 900 de femei pe piaţa muncii şi în mediul de afaceri la nivelul comunităţilor din cele trei regiuni, asigurând promovarea egalităţii de gen.

Grupul ţintă este alcătuit din femei care au nevoie de calificare/recalificare pentru a fi competitive pe piaţa muncii,  femei care pot contribui la dezvoltarea comunităţii şi la crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea de initiative antreprenoriale şi persoane a căror activitate se reflectă în comunitate prin proiecte şi politici publice.

Valoarea totală a proiectului este de 8.596.340,68 lei din care 8.333.292,66 lei finanţare nerambursabilă.

Pentru confirmarea participării şi informaţii suplimentare, vă invităm să ne  contactaţi la Biroul Comunicare: tel 021.569.10.45, email: office@dgaspc6.com

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑