Stiri logo-primarie6-ro

Published on octombrie 21st, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Conferinţa de presă pentru diseminarea rezultatelor proiectului “Şanse egale în comunitatea noastră” la un an de la începerea implementării

Daniela, aparţinând ea însăşi categoriei sociale de persoană cu handicap, se află şi de partea celor care luptă pentru promovarea drepturilor şi combaterea stigmatizării la care sunt supuse aceste persoane. O dublă perspectivă, care îi dă îndreptăţirea şi îi conferă curajul de a vorbi în faţa tuturor despre problemele şi soluţiile care se impun.

Direcţia  Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 vă invită, joi, 23 octombrie 2014, începând cu ora 11.00, la conferinţa de presă ”Handicapul, un fel normal de a fi”, organizată în scopul diseminării rezultatelor proiectului “Şanse egale în comunitatea noastră”, POSDRU/122/6.2/G/124026, la un an de la începerea implementării acestuia.

Evenimentul va avea loc la Hotel IBIS Bucureşti – Gara de Nord, Sala Berlioz, Calea Griviţei 143, sector 1, Bucureşti.

Psiholog, clinician şi psihoterapeut, Daniela Dumitrescu va împărtăşi auditoriului miturile legate de statutul de persoană cu dizabilităţii, dar şi propriul traseu de dezvoltare. Drumul ei sinuos, dar cu final fericit, poate fi o sursă reală şi autentică de motivare pentru toţi cei care nu cred că viaţa cu o dizabilitate este frumoasă!

Proiectul “Şanse egale în comunitatea noastră” este implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordată din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, axa prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenţie 6.2 “Îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”.

Pentru confirmarea participării şi informaţii suplimentare, vă invităm să ne contactaţi la: [email protected], telefon: 0744993340

Persoana de contact:  Porfir Oana Maria, Asistent PR, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑