Stiri DSC05276

Published on septembrie 3rd, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Continuă acţiunile de dezafectare şi salubrizare

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică, Direcţia Protecţia Mediului şi Direcţia Generală de Asistenţă Sociala şi Protecţia Copilului Sector 6, în colaborare cu SC Urban SA, a întreprins în cursul săptămânii trecute o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a mai multor adăposturi improvizate în Strada 1 Mai nr. 26.

În urma intervenţiei, au fost identificate patru persoane cu vârste cuprinse 12 şi 36 de ani care au fost conduse către centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate în evidenţă şi pentru a li se acorda sprijinul necesar.

În perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona pentru a preîntâmpina depozitarea deşeurilor şi pentru menţinerea unui climat civilizat.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au scopul de a asigura şi menţine siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se, de fiecare dată când va fi cazul, sancţiuni contravenţionale.

Tags: , , , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑