Comunicate de presă DSC05526

Published on mai 7th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Continuă seria de controale şi amenzi aplicate celor care nu respectă legea

În perioada 27 aprilie – 03 mai a.c., din dispoziţia primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6  a acţionat în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi de asemenea pentru respectarea ordinii şi liniştii publice pe arealul sectorului.

Cu această ocazie, au fost legitimate 321 de persoane, aplicate 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.750 lei şi au fost confiscate bunuri, în valoare de 2.338 lei, comercializate ilegal.

Acţiunile în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, a depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr.61/1991 şi identificării grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii, în zonele limitrofe locuinţelor au continuat pe raza Sectorului 6.

Astfel, au fost legitimate 348 de persoane, identificate 18 de persoane fără adăpost şi aplicate 42 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.500 lei.

Acţiunile au caracter permanent, fiind guvernate în interesul cetăţenilor sectorului, în sensul protejării acestora împotriva faptelor antisociale,  precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică, asigurarea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza sectorului.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑