Stiri 1

Published on septembrie 7th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Controale în Piaţa Veteranilor din Sectorul 6

Seria verificărilor săptămânale a continuat şi astăzi, 7 septembrie 2012, de această dată, în Piaţa Veteranilor din Sectorul 6.

În urma acţiunilor care urmăresc combaterea comerţului ilicit,  eliminarea falşilor producători, precum şi verificarea carnetelor de producători şi concordanţa între mărfurile comercializate – actele de provenienţă, agenţii poliţiei locale au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.500 lei.

În plus, administratorul pieţii a fost informat asupra respectării obligaţiilor legale referitoare la îndepărtarea din piaţă a persoanelor care nu posedă certificat de producător. În acest fel, va fi eliminată orice formă de speculă ce ar putea dăuna atât bunei desfăşurări a activităţilor comerciale, cât şi locuitorilor Secrtorului 6.

Autorităţile informează că acţiunile de acest gen vor avea caracter permanent, controalele fiind efectuate, săptămânal, în pieţele din sectorul 6, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, amenzi contravenţionale şi măsuri complementare de confiscare a mărfurilor comercializate ilegal.

[nggallery id=17]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑