Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on martie 4th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Controale şi amenzi aplicate de către poliţiştii locali în luna februarie

În luna februarie 2015, agenţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 1741 de persoane, au fost identificate 161 de persoane fără adăpost şi aplicate 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.300 lei.

De asemenea, au fost efectuate controale şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6, în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 1589 de persoane, aplicate 598 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de peste 5.000 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul, sancţiuni contravenţionale.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑