Comunicate de presă DSC05557

Published on aprilie 30th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Controale şi amenzi aplicate de către poliţiştii locali

Săptămână trecută, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au acţionat în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi de asemenea pentru respectarea ordinii şi liniştii publice pe arealul sectorului.

Astfel, au fost legitimate 309 de persoane, aplicate 132 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.200 lei şi au fost confiscate bunuri, în valoare de 4.978 lei, comercializate ilegal.

Tot în această perioadă, agenţii din cadrul DGPL Sector 6 au intreprins acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr.61/1991 şi identificării grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii, în zonele limitrofe locuinţelor.

Astfel, au fost legitimate 345 de persoane, identificate 29 de persoane fără adăpost şi aplicate 27 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.100 lei.

Acţiunile se vor succeda cu periodicitate, având un caracter permanent, fiind guvernate de interesul cetăţenilor Sectorului 6, în sensul protejării acestora împotriva faptelor antisociale,  precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică, asigurarea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza sectorului.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑