Stiri logo-primarie6-ro

Published on noiembrie 5th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Controale şi aproape 200 de amenzi aplicate de către poliţiştii locali în luna octombrie

În luna octombrie 2014, agenţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 731 de persoane, au fost identificate 30 de persoane fără adăpost şi aplicate 39 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.900 lei.

De asemenea, au fost efectuate controale şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6, în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 685 de persoane, aplicate 155 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de peste 3.000 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul, sancţiuni contravenţionale.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑