Stiri tabara

Published on august 19th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Copii din localităţile afectate de inundaţii, găzduiţi de comunitatea Sectorului 6

Pentru a veni în sprijinul localităţilor afectate de inundaţii, Primăria Sectorului 6 a invitat 28 de copii aparţinând familiilor sinistrate pentru a petrece o săptămână de vacanţă la Bucureşti.

Copiii vor fi găzduiţi, începând de mâine, în regim de tabără în incinta Centrului pentru Copii Domniţa Bălaşa, acolo unde sunt aşteptaţi de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, sprijiniţi de voluntari.

Micuţii provin din localităţile Bascov, Judeţul Argeş, şi Vaideeni, Judeţul Vâlcea, greu încercate de inundaţiile care au afectat România la sfârşitul lunii iulie.

Programul de tabără cuprinde un tur al Capitalei, vizitarea Grădinii Botanice şi a celei zoologice, vizionarea unui film, o altă vizită la Palatul Parlamentului, precum şi o zi de distracţie în incinta unui parc de distracţie. Activităţile îşi propun să ofere momente de relaxare şi confort pentru micuţii marcaţi de tragedia prin care au trecut.

La apelul autorităţilor locale, comunitatea Sectorului 6 s-a mobilizat, reuşind să colecteze produse de primă necesitate destinate familiilor sinistrate. În dimineaţa zilei de 7 august 2014, un convoi cu ajutoare de urgenţă a părăsit Sectorul 6 cu direcţia Vaideeni, Judeţul Vâlcea. Bunurile au fost donate de cetăţeni şi firme private în cadrul acţiunii demarate de Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Direcţia Generală de Poliţie Locală.

Primăria Sectorului 6  mulţumeşte, pe acestă cale, tuturor persoanelor fizice şi juridice din comunitate care au dat dovadă de spirit de solidaritate, contribuind la eforturile de ajutorare a semenilor noştri aflaţi în nevoie.

Tags: , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑