Stiri 9012_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

Published on februarie 19th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Copiii de la Fundaţia Principesa Margareta a României au vizitat Primăria Sectorului 6

Astăzi, 19 februarie 2015,  un grup de 30 de copii de la Fundaţia Principesa Margareta a României au vizitat sediul Primăriei Sectorului 6.

Acţiunea s-a desfăşurat sub auspiciul bunei dispoziţii şi a veseliei. Prichindeii s-au arătat curioşi, încântaţi şi emoţionaţi când au vizitat birourile instituţiei, dar au pus şi întrebări funcţionarilor despre activităţile pe care le desfăşoară zi de zi.

Copiii au vizitat birourile arhitectului-şef al Sectorului 6, al viceprimarului Gabriel Petrea, dar şi al Directorului Economic. Arhitectul-şef le-a vorbit despre dezvoltarea urbană, le-a arătat hărţi cu teritoriul de peste 40 de km2 al Sectorului 6, dar şi cu monumentele istorice din această parte a Capitalei. Viceprimarul Gabriel Petrea le-a povestit celor mici cum decurge o zi din viaţa sa la birou.

Cea mai interesantă parte a vizitei a fost pentru copii intrarea în biroul primarului Rareş Mănescu, pe fotoliul căruia s-au aşezat rând pe rând. Propunerile copiilor au fost interesante, dar şi haioase: fetiţele vor să devină consilieri locali, pentru a putea să voteze proiecte prin care să se construiască adăposturi pentru oamenii străzii, câini să nu mai fie eutanasiaţi şi să fie adoptaţi de mai mulţi cetăţeni. Băieţii sunt mult mai practici şi vor să devină directori, în special director economic.

Cele mai inovative propuneri au fost interzicerea serialului Suleyman, înlăturarea uniformelor, mărirea pauzelor, dublarea tuturor salariilor, dar şi introducerea unui orar prin care să se facă şcoală şi în weekend. Cei mai năzdrăvani au propus ca şcolile să fie închise şi cursurile obligatorii să conţină ore de Counter Strike.

Unii dintre ei au promis că atunci când vor creşte mari vor lucra şi ei la Primărie.

La finalul vizitei, toţi copiii au primit dulciuri.

8582_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

8672_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

8814_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

8984_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

9012_ovidiu_micsik_inquamphotos.com


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑