Comunicate de presă

Published on decembrie 11th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Copiii de la Grădiniţa nr. 111 donează la SocialXChange

Prichindeii care frecventează Gradiniţa nr. 111 din Drumul Taberei s-au organizat cum au ştiut ei mai bine şi au reuşit, cu ajutorul părinţilor şi al cadrelor didactice, să strângă o cantitate considerabilă de donaţii care a ajuns la magazinul SocialXChange. Prin mărinimia celor mici, familiile nevoiaşe din comunitate, în urma orelor de muncă prestată în folosul comunităţii, vor putea pleca spre case cu produsele de care au nevoie.

Cadrele didactice au reuşit în numeroase rânduri să mobilizeze în acest fel părinţii, pentru ca, prin puterea exemplului, să poată sădi în inima copiilor un sâmbure de responsabilitate socială. Adesea li se spune celor mici că „a fi donator pentru o cauză nobilă, precum cea a magazinului SocialXChange, este o ocazie de a cunoaşte şi influenţa în bine viaţa comunităţii şi a oamenilor din jur!”.

Exemplul celor mici poate fi urmat de orice persoană, companie sau supermarket care doreşte să doneze alimente, produse igienico-sanitare, rechizite, cărţi, jucării etc., pentru că oamenii sărmani din comunitate aşteaptă o oportunitate pentru a munci.

„Eforturile beneficiarilor de a depăşi siuaţia financiară dificilă pe care o traversează sunt susţinute de oameni minunaţi din comunitate, care au înţeles că <împreună> este un cuvânt magic”, a declarat Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6.

În urma muncii prestate în cadrul magazinului, persoanele nevoiaşe pleacă spre casă cu alimente sau alte produse de care au strictă nevoie. Cei care donează sunt răsplătiţi cu servicii de animaţie petreceri pentru copii, spaţiu pentru conferinţe, teren de tenis, cursuri pentru copii, salinoterapie, terapie florală, toate puse la dispoziţie de specialiştii DGASPC Sector 6.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑