Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on decembrie 4th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Copiii din Sectorul 6 întâmpină sărbătorile de iarnă

Copiii cu deficienţe de auz, aflaţi în îngrijirea Centrului pentru Copii cu Dizabilităţi Domniţa Bălaşa, din Sectorul 6, continuă şi în acest an activităţile destinate recuperării şi integrării sociale. În seria de acţiuni cu deschidere către comunitate se înscrie şi participarea trupei de teatru Micii voinici, aparţinând centrului, la petrecerea tradiţională de sfârşit de an, pentru clienţii top, organizată de către SELGROS în incinta restaurantului Magic. Cu acest prilej, copiii au prezentat pantomima “Concert”, fiind răsplătiţi cu cadouri în valoare de 4000 lei.

La rândul ei, Direcţia Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, continuă şi în acest an colaborarea cu micii artişti, lansându-le invitaţia de a participa, în data de 19 decembrie 2014, la evenimentul organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi Domniţa Bălaşa asigură găzduire, îngrijire, hrană, reabilitare, educaţie nonformală şi informală, sprijin  emoţional, consiliere şi pregătire în vederea integrării/includerii sociale pentru copiii afectaţi de deficienţe auditive.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑