Stiri foto-30

Published on iunie 11th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Copiii din Sectorul 6, printre câştigătorii Proiectului de Colectare a Deşeurilor Electrice şi Electronice, derulat la nivelul Capitalei

În cadrul festivităţii de premiere găzduite de Colegiul Naţional Mihai Eminescu în data de 5 iunie 2014, un număr de 20 de copii din Sectorul 6 au primit diplome care le atestă performanţa în domeniul reciclării deşeurilor electrice şi electronice (DEE).

Micuţii sunt beneficiari ai serviciilor oferite de Centrul de Zi Giuleşti, coordonat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, şi s-au implicat în activitatea de reciclare la începutul anului şcolar 2013-2014, la invitaţia Asociaţiei Ro Rec.

Cei 20 de copii au reuşit să colecteze o cantitate suficientă de kilograme de DEE, astfel încât s-au numărat printre cei şase câştigători (din 53 de şcoli) din Municipiul Bucureşti.

Evaluarea finală în cadrul Proiectului de Colectare a Deşeurilor Electrice şi Electronice va avea loc în luna august. Până atunci, părinţii, profesorii şi colegii de şcoală  le ţin pumnii şi le urează micilor ecologişti vacanţă plăcută!

Colectarea deşeurilor electrice şi electronice este o acţiune esenţială pentru protejarea mediului înconjurător şi a sănătăţii planetei. E important ca, încă din şcoală, cei mici să înţeleagă semnificaţia colectării deşeurilor şi rolul său în dezvoltarea sustenabilă a societăţii”, a declarat Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6.

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑