Comunicate de presă OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on octombrie 12th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Copiii noştri, mândria Sectorului 6

Doi dintre cei mai buni karatişti aflaţi în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, vor participa în 13 – 14 octombrie 2012, la Campionatul SKDUN care are loc la Milano, Italia.

Andrei Constantin (11 ani) şi Adrian Andreescu (13 ani) se află de mai mulţi ani în grija unui asistent maternal. Deşi familiile naturale nu sunt alături de aceşti copii, pasiunea pentru karate, precum şi rezultatele deosebite pe care le-au obţinut la competiţiile interne, i-au recomandat pentru a participa la Campionatul de Karate Shotokan. Cei doi puşti se pregătesc de trei ori pe săptămână cu antrenorii Florian Gheorghe şi Ciprian Apetrei, la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Palatul Copiilor”.

Clubul de karate din incinta “Palatului Copiilor” îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi de performanţă la antrenamentele ce au loc în Aleea Ţibleş nr. 64, unde cei mici pot beneficia de o alternativă de petrecere a timpului liber, de dezvoltare personală şi integrare socială.

Palatul Copiilor are 12 săli amenajate pentru diferite activităţi, la care pot participa gratuit copiii cu vârsta între 4 – 18 ani, cu domiciliul în sectorul 6.

Cu o istorie de 400 de ani, clădirea Palatului Copiilor a fost o veche moşie boierească – este Conacul Belvedere,  construit de Dinicu Golescu. Ulterior, Effingham Grant a modernizat clădirea şi a adus-o la forma sa actuală.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de DGASPC Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑