Comunicate de presă

Published on iunie 1st, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Corul Nostalgia a lansat un nou album dedicat tuturor copiilor, de ziua lor

Happy este titlul celui mai recent album lansat de Corul Nostalgia, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Happy este, totodată, cuvântul ce exprimă fidel atmosfera creată în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu – Grant”, acolo unde, astăzi, de ziua dedicată copiilor din întreaga lume, a avut loc evenimentul de lansare.

Pentru cei 300 de spectatori, majoritatea copii, sărbătoarea a venit cu momente de dans, muzică, teatru şi arte marţiale, toate avându-i ca protagonişti pe beneficiarii serviciilor sociale şi de dezvoltare personală acordate gratuit la Conacul Golescu – Grant..

Corul Nostalgia a interpretat piesele alături de Mirabela Dauer, artista care şi-a asumat sarcina grea, dar şi frumoasă, de a fi mentorul noii generaţii de artişti.

În prima zi a verii, jocul şi voia bună au fost la ele acasă în incinta complexului din Aleea Ţibleş nr. 64, dând prilej şi celor mari să cânte şi să se înveselească, alături de micuţii sărbătoriţi.

Accentul pus pe educaţia nonformală în cadrul activităţilor derulate la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu – Grant” are ca scop dezvoltarea armonioasă a copilului şi adolescentului, stimularea intuiţiei şi creativităţii prin metode interactive de predare, care susţin exprimarea personalităţii şi integrarea în colectivitate.

Serviciile oferite în incinta Conacului Golescu – Grant vin în completarea sistemului de învăţământ şi sprijină numeroase familii care nu îşi pot permite plata unor cursuri particulare de acest tip.

IMG-20160601-WA0004 IMG-20160601-WA0008 IMG-20160601-WA0012 IMG-20160601-WA0016 (1) IMG-20160601-WA0018 (1)


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte