Stiri OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on martie 1st, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Cupa Seniorilor la şah în Sectorul 6

Sâmbătă, 02 martie 2013, Primăria Sector 6 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează competiţia de şah ”Cupa Seniorilor”, începând cu orele 10.00 la “Clubul Seniorilor. În faţa tablelor de şah, în calitate de adversari se vor întâlni 20 de participanţi, persoane vârstnice din comunitate care frecventează în mod constant “Clubul Seniorilor”.

,,Clubul Seniorilor” este un centru de zi modern, destinat relaxării, care facilitează şi încurajează legăturile interumane, inclusiv cu familiile persoanelor vârstnice. Prin activităţile pe care le desfăşoară permite menţinerea sau ameliorarea capacităţilor fizice şi intelectuale ale pensionarilor şi stimulează participarea la viaţa socială.

Încă de la deschidere în incinta “Clubului Seniorilor” s-au desfăşurat numeroase activităţi şi evenimente la care seniorii din comunitate au participat cu mare entuziasm.

Clubului Seniorilor se află situat în Calea Plevnei nr. 234, Sector 6, Bucureşti (staţie RATB Plevnei: linia 178, tramvai 11, 35; vis-à-vis de Primăria Sectorului 6), e-mail: [email protected].

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑