Stiri curatenie-primavara-sectorul-6

Published on martie 17th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Curăţenia de primăvară a demarat în forţă, în Sectorul 6

Încă de la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, 15 martie a.c., echipe complexe de lucrători ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane şi ai Urban SA, împreună cu inspectori ai Primăriei Sectorului 6, au demarat în forţă curăţenia generală de primăvară.

Zona în care s-a dat startul campaniei este situată în Cartierul Drumul Taberei, în apropierea străzii Sibiu. Aici, peste o sută de muncitori au curăţat spaţiile verzi de lângă blocuri, au greblat şi ridicat deşeurile vegetale, au reparat gardurile împrejmuitoare, au spălat străzile şi trotuarele şi au răzuit rigolele. Tot sâmbătă s-a intervenit şi pentru curăţarea Podului Basarab: muncitorii au spălat balustrăzile, panourile anti-fonice, bordurile, rigolele şi au curăţat staţiile de tramvai.

Astăzi, 17 martie, lucrătorii ADPDU şi ai Urban curăţă locurile de joacă şi parcurile de odihnă de pe str. Poiana Muntelui şi din zona Liceului Eugen Lovinescu.

Acţiunea va continua până în Săptămâna Mare, urmând ca, pentru o coordonare cât mai bună, asociaţiile de proprietari să fie înştiinţate oficial asupra datei de intervenţie în zonă.

Am dispus ca ADPDU şi Urban să intervină pe teren 7 zile din 7, acţionând în fiecare dintre cele 30 de mini-zone ale sectorului. Mizez, totodată, şi pe sprijinul membrilor comunităţii în acest demers de a schimba aspectul zonelor în care locuim şi de a oferi copiilor noştri un mediu mai sănătos„, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Toate operaţiunile de curăţenie vor fi permanent monitorizate în teren de inspectorii Serviciului de Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6.

Curatenie Primavara Sectorul 6

Curatenie Primavara Sectorul 6

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑