Primaria 2

Published on noiembrie 27th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Curs de iniţiere în utilizarea computerului pentru persoanele vârstnice

Primăria Sectorului 6 prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în parteneriat cu Fundaţia ECDL România alături de Euroaptitudini anunţă selecţia a 10 persoane vârstnice cu domiciliul legal în sectorul 6, pentru a participa la un curs gratuit de iniţiere privind folosirea computerului.

Cursul ECDL EqualSkills face parte din proiectul Alfabetizare digital pentru seniori şi se va desfăşura începând cu 8 ianuarie 2013, pe parcursul a 6 săptămâni (2 ore de 2 ori pe săptămână), la sediul situat în sectorul 1, Str. Mendeleev nr.7-15, mezanin (zona Piaţa Romană).

La finalul cursului persoanele vârstnice din comunitate vor dobândi noţiuni de bază despre calculator, Desktop, Internet şi E-mail, precum şi diploma ECDL EqualSkills, recunoscută internaţional.

Doritorii sunt rugaţi să contacteze Serviciul Strategii, Programe, Proiecte şi Relaţii cu ONG, nr. tel: 021.410.30.20 int.337, până la data de 14 decembrie 2012.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑