Stiri logo-primarie6-ro

Published on august 25th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Cursuri de ”sleeptalk” pentru angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6

Mâine, 26 august a.c., 30 de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 vor participa la o sesiune de cursuri în specializarea ”sleeptalk”. Privită ca un supliment benefic al procesului de educaţie, disciplina este relativ recentă şi are drept scop crearea unei structuri pozitive a conştiinţei precum şi susţinerea copiilor care se confruntă cu deficienţe fizice, emoţionale sau intelectuale. Procesul ”sleeptalk” se bazează pe ideea că toate convingerile noastre sunt depozitate la nivel subconştient.

Cursurile se derulează în baza unui parteneriat încheiat între DGASPC Sector 6 şi Asociaţia Pro Life Training. Cursanţii sunt angajaţi ai compartimentelor asistenţă maternală, apartamente de tip familial şi evaluare complexă, structuri care lucrează direct cu copii aflaţi în dificultate, a căror situaţie implică o intervenţie multidisciplinară.

Inventat de Joane Goulding, procesul ”sleeptalk” este o tehnică prin care adultul se adresează copilului în timp ce doarme, în scopul inducerii unor idei şi emoţii pozitive, cu efect benefic asupra dezvoltării sale ulterioare.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑