Stiri tenis

Published on mai 22nd, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Cursuri de tenis pentru prichindeii din Sectorul 6

Cu sprijinul Primăriei Sector 6, un număr de 10 copii din comunitate au şansa de a se iniţia în tainele sportului alb. În urma selecţiei din luna aprilie, copiii cu vârste între şase şi nouă ani au început cursurile de tenis în incinta bazei sportive Tenis Club 2000, sub îndrumarea  unor antrenori cu experienţă. Antrenamentele se desfăşoară de trei ori pe săptămână şi vor dura până la sfârşitul anului, costurile fiind suportate în totalitate de bugetul local al Sectorului 6.

Cursurile de tenis sunt parte integrantă a programului ”Liga Tinerilor Sportivi”, derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în scopul prevenirii comportamentelor deviante şi al cultivării unor aptitudini personale.

Proiectul cuprinde cursuri gratuite de scrimă, baschet, snooker, tenis de câmp, fotbal sau arte marţiale destinate unui număr de 250 copii şi adolescenţi.

Datorită modalităţilor specifice de stimulare a comunicării şi  responsabilizării pe care le implică lucrul în echipă, proiectul are o componentă socio-comportamentală, cu accent pe prevenirea abandonului şcolar, a consumului de alcool sau droguri, a comportamentelor antisociale ce pot afecta viitorul copiilor şi adolescenţilor din comunitate.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑