Stiri voluntariat-0

Published on ianuarie 21st, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Cursuri gratuite pentru voluntari în Sectorul 6

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti vă invită să participaţi la proiectul “Şcoala de Voluntari”,care se va derula în perioada 25 februarie – 28 aprilie 2013.

Şcoala de Voluntari” îşi propune să fie un proiect de educaţie non-formală unde voluntarii pot experimenta spiritul civic şi îşi pot folosi ideile şi energia în folosul comunităţii.

Şcoala de Voluntari” este structurată în opt module cu următoarele teme:

a) ,,Comunic, deci exist!”;

b) ,,Banii pot lucra pentru tine”;

c) ,,Management de proiect”;

d) ,,Hai să ne jucăm!”- Curs de animaţie socio-educativă;

e) ,,Atenţie, vorbesc!”- Curs de deprindere a discursului public

f) ,,Eu conduc, tu conduci…Suntem o echipă!”- Curs de leadership;

g) ,,Cine sunt şi ce vreau să fac?”- Rolul voluntarului în comunitate;

h) Curs de prim ajutor

Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Palatul Copiilor”, iar formatorii sunt voluntari cu experienţă bogată în instruirea adulţilor. La finele a minim trei module de curs, voluntarii vor primi o diplomă de participare şi vor avea ocazia să participe la proiectele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Cei interesaţi îşi pot exprima, în scris, dorinţa de a participa la “Şcoala de Voluntari” completând fişa de înscriere aflată pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6  la www.asistentasociala6.ro sau direct la [email protected].

Proiectul se adresează tuturor cetăţenior cu simţ civic care doresc să-şi ajute semenii, cât şi angajaţilor D.G.A.S.P.C. Sector 6 care vor să acumuleze mai multă experienţă în domeniul asistenţei sociale.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑