Comunicate de presă

Published on aprilie 1st, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Datele de acces pentru a plăti impozite şi amenzi prin ghişeul.ro pot fi obţinute online

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, informează membrii comunităţii că îşi pot achita online amenzile, impozitele si taxele locale prin ghişeul.ro fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul Direcţiei pentru a ridica datele de acces în sistem.

Astfel, începând de vineri, 25 martie a.c., datele de acces pot fi obţinute uşor şi rapid, prin introducerea CNP-ului şi a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul şi parola sunt trimise imediat pe adresa de e-mail furnizată, după care pot fi vizualizate şi achitate obligaţiile de plată.

“Peste 13.000 de cetăţeni din Sectorul 6 au optat deja pentru plata online a taxelor şi impozitelor, comunitatea noastră ocupând locul al doilea în Bucureşti la acest capitol. Plata online este eficientă şi sigură, iar cetăţenii au acces la toate informaţiile despre contribuţiile la buget. Acum, membrii comunităţii Sectorului 6 au posibilitatea de a-şi crea propriul cont direct pe platforma Ghişeul.ro, prin introducerea datelor personale şi îndeplinirea procedurilor specifice”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Paşii de urmat sunt:

  1. Pe prima pagina de pe Ghişeul.ro (www.ghiseul.ro) a fost creată secţiunea “Vreau Cont”.  Apăsaţi butonul “Continuă”.
  2. Se va deschide o nouă pagină în care vi se cere să introduceţi CNP-ul. Tastaţi CNP-ul şi apoi apăsaţi pe butonul “Trimite cerere”.
  3. Daca CNP-ul este valid, se va deschide o nouă pagină cu mai multe câmpuri obligatorii, în care trebuie sa introduceţi: ‘Nume şi prenume’, ‘Adresa de email’, ‘Confirmarea adresei de email’, ‘Telefon mobil’ şi un cod din cifre şi litere.  După ce aţi completat toate aceste câmpuri, apăsaţi butonul ‘Trimite cerere’. 
  4. Se deschide pagina de validare a cardului bancar personal. Trebuie să introduceţi numărul cardului afişat pe partea din faţă a acestuia, după care apăsaţi butonul ‘Aprobă’.
  5. Dacă datele introduse sunt corecte, se va deschide o nouă pagina cu mesajul: ‘Verificarea datelor a fost efectuată cu succes. Veţi primi un email cu datele de acces’. 
  6. Intraţi în contul de e-mail furnizat şi regăsiţi datele de acces.
  7. Dupa ce aţi obţinut online datele de acces, puteţi reveni pe prima pagină, introduceţi userul şi parola furnizate pe e-mail şi puteţi vizualiza şi achita obligaţiile de plată.

Până săptămâna trecută, persoanele care doreau să îşi achite datoriile prin ghişeul.ro trebuiau să meargă personal la sediul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Sector 6 pentru a-şi ridica datele de acces.

Datele de acces pentru sistemul Ghişeul.ro pot fi obţinute online în prezent numai de cei care detin carduri înrolate in sistemul 3DSecure la una dintre următoarele bănci:

– Banca Comercială Română
– Raiffeisen Bank
– UniCredit Bank
– BRD – Groupe Société Générale
– AlphaBank
– Patria Bank
– CEC Bank
– Banca Transilvania
– Banca Română de Credite şi Investiţii
– Idea Bank
– OTP Bank
– Veneto Bank
– Cetelem IFN
– Piraeus Bank.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte