Comunicate de presă 05

Published on aprilie 27th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Dezafectare de adăpăsturi improvizate

Mai mulţi cetăţeni ai Sectorului 6 au sesizat faptul că pe terenul viran din apropierea Str. Liniei şi-au improvizat adăposturi mai mulţi oameni ai străzii care perturbă ordinea şi liniştea publică, depozitează mari cantităţi de deşeuri, producând disconfortul locatarilor şi creând o imagine cu impact negativ asupra zonei.

Astfel, în data de 24 aprilie 2015, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 prin Direcţiile Ordine Publică, Protecţia Mediului şi Disciplina în Construcţii, în colaborare cu Secţia 22 Poliţie, DGASPC S6 şi Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană  Sector 6, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a  mai multor adăposturi improvizate.

Astfel, au fost găsite şi identificate opt persoane (oameni ai străzii), cu vârste cuprinse între 18 şi 76 ani, care au fost îndrumate către centrele sociale de pe raza sectorului  pentru a fi luate în evidenţă şi instituţionalizate.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat întreaga cantitate de deşeuri, iar în perioada următoare poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru menţinerea unui climat civilizat.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţă autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑