Comunicate de presă

Published on ianuarie 15th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6

Un număr de 511 angajaţi au beneficiat în perioada ianuarie – decembrie 2015 de cele 29 de cursuri, workshopuri, seminarii sau ateliere organizate de Compartimentul Voluntariat şi Formare Profesională aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Cele mai îndrăgite şi apreciate au fost cele trei sesiuni de cursuri de inducţie. Prin  aceste cursuri, noii angajaţi sunt ajutaţi să asimileze mai rapid informaţiile referitoare la standardele impuse la locul de muncă şi se integrează mai uşor în echipă. Cu cât angajatul este mai atent instruit, cu atât îi va creşte performanţa la locul de muncă.

Au fost organizate cursuri de puericultură pentru angajaţii celor trei Centre Sociale Multifuncţionale de pe raza Sectorului 6 şi cursuri de limbaj mimicogestual pentru angajaţii care lucrează cu copiii hipoacuzici aflaţi în Centrul pentru copii cu dizabilităţi Domniţa Bălaşa.

De asemenea, au fost organizate cursuri de autoapărare, cursuri de prim ajutor, cursuri de informatică, cursuri de engleză, precum şi diferite workshopuri, seminarii, ateliere de SandWork şi psihodramă.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑