Stiri logo-primarie6-ro

Published on ianuarie 30th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

“Dezvoltarea incluziunii sociale pe piața muncii” în sectorul 6

antet-proiect

În cadrul proiectului Șanse egale în comunitatea noastră, POSDRU/122/6.2/G/124026, Direcția  Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 organizează vineri, 31 ianuarie 2014, începând cu orele 10,00 grupul de lucru cu tema “Dezvoltarea incluziunii sociale pe piața muncii”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Caro, Sala Sorescu, bd. Barbu Văcărescu nr.164A, sector 2, Bucureşti.

Proiectul “Șanse egale în comunitatea noastră” este implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordată din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, axa prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenție 6.2 “Îmbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii”.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a încheiat un contract de finanțare cu Organismul Intermediar (regional) pentru Programul operațional sectorial “Dezvoltarea  resurselor umane” București – Ilfov.

Grupul de lucru este parte integrantă a campaniei de informare din cadrul proiectului. Campania are ca temă “Dezvoltarea incluziunii sociale pe piața muncii” și include informarea unui grup de manageri, două mese rotunde, trei grupuri de lucru organizate atât cu angajatori, cât și cu membrii ai societății civile, cu factorii de decizie din domeniul integrării socio-profesionale a grupurilor vulnerabile, agenții publice/private care furnizează servicii sociale și de ocupare, personal al administrației publice locale. Dintre participanții la activitățiile grupului, vor fi selectate 70 de persoane care vor putea beneficia de cursuri de formare profesională în domeniile: pedagog social, mediator social, evaluator vocațional al persoanelor cu dizabilități.

Proiectul “Șanse egale în comunitatea noastră” are ca obiectiv general stimularea integrării pe piata muncii a 220 de persoane care aparţin categoriilor sociale vulnerabile. Proiectul își propune o abordare orientată către integrarea socio-profesională a grupurilor vulnerabile dar și către angajatori, personal al agențiilor publice/private care furnizează servicii sociale şi de ocupare a grupurilor vulnerabile, personal al organizațiilor societății civile.

Proiectul “Șanse egale în comunitatea noastră” se derulează în București, sectorul 6, în perioada 1 octombrie 2013 – 1 aprilie 2015, cu o valoare totală de 1.402.018,96 lei din care finanțarea nerambursabilă este de 1.373.978,58 lei.

Pentru detalii suplimentare: Porfir Oana Maria, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Asistent PR, tel.0730.649.539, email: [email protected]

 

 


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑