Stiri logo-primarie6-ro

Published on aprilie 25th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

“Dezvoltarea incluziunii sociale pe piaţa muncii” în sectorul 6

În cadrul proiectului “Şanse egale în comunitatea noastră”, POSDRU/122/6.2/G/124026, Direcţia  Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează luni, 28 aprilie 2014, începând cu ora 10:00 grupul de lucru cu tema “Dezvoltarea incluziunii sociale pe piaţa muncii”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Caro, Sala Octavian Goga, bd. Barbu Văcărescu nr.164 A, sector 2, Bucureşti.

Proiectul “Şanse egale în comunitatea noastră” este implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordată din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, axa prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenţie 6.2 “Îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”.

Grupul de lucru este parte integrantă a campaniei de informare din cadrul proiectului. Campania are ca temă “Dezvoltarea incluziunii sociale pe piaţa muncii” şi include informarea unui grup de manageri, două mese rotunde, trei grupuri de lucru organizate atât cu angajatori, cât şi cu membrii ai societăţii civile, cu factorii de decizie din domeniul integrării socio-profesionale a grupurilor vulnerabile, agenţii publice/private care furnizează servicii sociale şi de ocupare, personal al administraţiei publice locale. Dintre participanţii la activităţiile grupului de lucru vor fi selectate 70 de persoane care vor putea beneficia de cursuri de formare profesională în domeniile: pedagog social, mediator social, evaluator vocaţional al persoanelor cu dizabilităţi.

Proiectul “Şanse egale în comunitatea noastră” are ca obiectiv general stimularea integrării pe piata muncii a 220 de persoane care aparţin categoriilor sociale vulnerabile. Proiectul îşi propune o abordare orientată către integrarea socio-profesională a grupurilor vulnerabile dar şi către angajatori, personal al agenţiilor publice/private care furnizează servicii sociale şi de ocupare a grupurilor vulnerabile, personal al organizaţiilor societăţii civile.

Proiectul “Şanse egale în comunitatea noastră” se derulează în Bucureşti, sectorul 6, în perioada 1 octombrie 2013 – 1 aprilie 2015, cu o valoare totală de 1.402.018,96 lei din care finanţarea nerambursabilă este de 1.373.978,58 lei.

Pentru detalii suplimentare: Porfir Oana Maria, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Asistent PR, tel.0730.649.539, email:[email protected]

Tags: , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑