Comunicate de presă

Published on ianuarie 22nd, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, 1.200 de metri cubi de zăpadă au fost ridicaţi din intersecţii şi de pe trotuarele Sectorului 6

Primarul Rareş Mănescu a dispus ca Direcţia Generală de Poliţie Locală a Sectorului 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Mediu, împreună cu echipe formate din reprezentanţi ai operatorului de salubritate S.C. Urban S.A., să organizeze o acţiune privind degajarea şi transportul zăpezii de pe arterele principale şi secundare din zona Drumeţul, Cartier Drumul Taberei.

La acţiunea care s-a desfăşurat atât pe timpul zilei de ieri cât şi noaptea trecută au fost scoase în teren 49 de utilaje, cu ajutorul cărora aproximativ 1.200 de metri cubi de zăpadă au fost ridicaţi de pe domeniul public şi transportaţi pe terenul special amenajat în zona CET –VEST.

Din verificările întreprinse de inspectorii de mediu din cadrul Poliţiei Locale, s-a constatat că se impune continuarea eforturilor cu privire la curăţarea de zăpadă a zonelor din apropierea trecerilor de pietoni, cu precădere cele din zona intersecţiilor şi a staţiilor/refugiilor R.A.T.B..

Totodată, Poliţia Locală Sector 6 adresează un apel cetăţenilor din sector să sesizeze la numerele de telefon 021/4131620 şi 021/9546 prezenţa pe stradă sau în scările blocurilor a unor persoane fără adăpost, pentru ca acestea să fie preluate şi transportate la unul dintre centrele sociale de pe raza Sectorului 6.

În prezent, în Sectorul 6, circulaţia rutieră şi pietonală se desfăşoară în condiţii normale de iarnă. Pe parcursul acestei săptămâni, în urma acţiunilor de deszăpezire şi tratare a carosabilului cu material antiderapant, întreprinse de ADPDU şi Urban, au fost distribuite 763 de tone de material antiderapant şi 250 de tone de soluţie ecologică antiîngheţ. Ne vom concentra în zilele care urmează pe evacuarea grămezilor de zăpadă de pe trotuare şi din intersecţii”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

 

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte