Comunicate de presă

Published on ianuarie 29th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, 10.850 de metri cubi de zăpadă au fost ridicaţi din Sectorul 6

Acţiunea privind degajarea şi transportul zăpezii de pe arterele principale şi secundare ale Sectorului 6 a continuat şi în perioada 22 – 27.01.2016.

Primarul Rareş Mănescu a dispus ca Direcţia Generală de Poliţie Locală a Sectorului 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Mediu, să intervină în tot sectorul în vederea ridicării zăpezii din zonele aflate în apropierea trecerilor de pietoni.

“Continuăm acţiunile de înlăturare a zăpezii. Ne vom concentra în special pe eliberarea trotuarelor şi a căilor de acces pentru pietoni, cu precădere cele din zona intersecţiilor şi a staţiilor/refugiilor R.A.T.B.”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

La acţiune au fost scoase în teren utilaje şi camioane, cu ajutorul cărora aproximativ 10.850 de metri cubi de zăpadă au fost ridicaţi de pe domeniul public şi transportaţi pe terenul special amenajat în zona CET –VEST.

Totodată, Poliţia Locală Sector 6 adresează un apel cetăţenilor din sector să sesizeze la numerele de telefon 021/413.16.20 şi 021/9546 prezenţa pe stradă sau în scările blocurilor a unor persoane fără adăpost, pentru ca acestea să fie preluate şi transportate la unul dintre centrele sociale de pe raza Sectorului 6.

 

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte