Comunicate de presă

Published on aprilie 15th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, 150 de tone de deşeuri au fost ridicate în această dimineaţă din zona Lacului Morii

Astăzi, 14 aprilie a.c., Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Protecţia Mediului, Biroul Monitorizare şi Control Domeniul Public, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat în apropierea străzilor Grigore Grandea, Vasile Mohor şi Intrarea Craiovei, unde se aflau depozitate mari cantităţi de deşeuri.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ 150 tone de deşeuri, iar în perioada următoare poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea acestora şi pentru menţinerea unui climat civilizat. Acţiunea face parte din programul de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”, desfăşurat de autoritatea locală până pe 30 aprilie 2016.

“Prin campania <Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!> îmbunătăţim aspectul întregului sector. Curăţenia generală este realizată de instituţiile din subordinea autorităţii locale, cu sprijinul cetăţenilor, pe care îi invităm să fie alături de noi, pentru asigurarea unui mediu de viaţă curat şi sănătos pentru întreaga comunitate”, a spus primarul Rareş Mănescu.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate. Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia autorităţilor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro.

DSC06219 DSC06227


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte