Comunicate de presă

Published on mai 13th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, aproximativ 30 de tone de deşeuri au fost ridicate astăzi de pe un teren din apropierea Lacului Morii

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, astăzi, 13 mai a.c., Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Protecţia Mediului, Biroul Monitorizare şi Control Domeniul Public, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat pe Str. Intrarea Dâmboviţei din imediata apropiere a Lacului Morii. Acolo erau depozitate mari cantităţi de deşeuri de natură diversă care produceau disconfortul cetăţenilor şi constituiau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ 30 de tone de deşeuri, iar în perioada următoare poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea repetată a acestora.

“Continuăm seria intervenţiilor de mare amploare în ceea ce priveşte curăţenia din Sectorul 6 pentru a le asigura membrilor comunităţii un climat civilizat”, a spus primarul Rareş Mănescu.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare. Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone unde este nevoie de intervenţia autorităţilor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro.

04 03 02 01 DSC06291

DSC06289 DSC06292 DSC06287


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte