Comunicate de presă

Published on martie 18th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, peste 40 de tone de deşeuri au fost ridicate în această dimineaţă din zona Liniei

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, la primele ore ale zilei de astăzi, 18 martie a.c., Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică, Protecţia Mediului, Biroul Monitorizare şi Control Domeniul Public, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a zonei cuprinse între Str. Moineşti şi Str. Liniei, din Cartierul Militari. Acolo erau depozitate mari cantităţi de deşeuri de natură diversă care produceau disconfortul cetăţenilor şi constituiau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

S-a acţionat cu 15 lucrători ai operatorului de salubritate, două platforme şi un camion, fiind ridicate peste 40 de tone de deşeuri. În perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona, pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru a menţine un climat civilizat.

“Recomandăm membrilor comunităţii să ne aducă la cunoştinţă eventualele situaţii similare din teren, pentru a le gestiona cu maximă operativitate. Nu ezitaţi să ne contactaţi, vom da dovadă de promptitudine în intervenţiile noastre!” a spus primarul Rareş Mănescu.

Acţiunea din această dimineaţă este parte a campaniei „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”, prin intermediul căreia autoritatea locală îşi propune să schimbe aspectul întregului sector. Programul se derulează în perioada 14 martie – 30 aprilie a.c. şi cuprinde lucrări specifice curăţeniei de primăvară: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul blocurilor, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanizată a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone în care este nevoie de intervenţia echipelor au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro.

 


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte