Comunicate de presă

Published on aprilie 11th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Din dispoziţia primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, peste 73 de tone de deşeuri au fost ridicate din zona Liniei

Din dispoziţia primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, în data de 08.04.2016, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică, Protecţia Mediului, Disciplina în Construcţii şi în colaborare cu Secţia 22 Poliţie, Poliţia TF, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană  Sector 6, a întreprins ample acţiuni de salubrizare şi dezafectare a mai multor adăposturi improvizate pe terenul viran din apropierea Străzii Liniei.

“Recomandăm membrilor comunităţii să ne aducă la cunoştinţă eventualele situaţii similare din teren pentru a le gestiona cu maximă operativitate. Nu ezitaţi să ne contactaţi, vom da dovadă de promptitudine în intervenţiile noastre!” a declarat primarul Rareş Mănescu.

Mai mulţi cetăţeni ai Sectorului 6 au sesizat faptul că în zona menţionată şi-au improvizat adăposturi mai mulţi oameni ai străzii care perturbă ordinea şi liniştea publică, depozitează mari cantităţi de deşeuri, producând disconfortul locatarilor şi creând o imagine cu impact negativ asupra zonei.

Operatorul de salubritate a intervenit în teren cu utilaje şi camioane, cu ajutorul cărora au fost ridicate peste 73 de tone de deşeuri de pe domeniul public.

La faţa locului au fost găsite şi identificate 10 persoane (oameni ai străzii), cu vârste cuprinse între 18 şi 77 ani care au fost îndrumate către centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate în evidenţă.

În perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru menţinerea unui climat civilizat.

Acţiunea este parte a campaniei „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”, prin intermediul căreia autoritatea locală îşi propune să schimbe aspectul întregului sector. Programul se derulează în perioada 14 martie – 30 aprilie a.c. şi cuprinde lucrări specifice curăţeniei de primăvară: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul blocurilor, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanizată a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone în care este nevoie de intervenţia echipelor au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro.

 


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte