Stiri 4358231883_43b8b36de0_z

Published on martie 28th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Diplome pentru seniorii din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 îi premiază pe cei 70 de seniori care au frecventat cursurile de iniţiere în utilizarea calculatorului organizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Festivitatea de înmânare a diplomelor va avea loc vineri 29 martie, la ora 12.00, la Clubul Senorilor, iar vârstnicii care au participat la cursuri sunt aşteptaţi să-şi ridice dipomele care le atestă competenţele dobândite. Aceasta iniţiativă a început la jumătatea lunii ianuarie cu un modul de şase cursuri, în care seniorii au învăţat să folosească pachetul Microsoft Office şi navigarea pe internet.

Cursurile fac parte din strategia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 de reintegrare socială a persoanelor vârstnice din comunitate şi vor continua după Sărbătoarea Învierii Domnului, iar toţi cei care şi-au manifestat interesul pentru a fi iniţiaţi în tainele calculatorului sunt aşteptaţi pentru o nouă serie la nivel de începători. De asemenea, se vor constitui şi câteva grupe de avansaţi ca urmare a propunerilor venite din partea celor care au terminat primul modul.

Clubul Seniorilor se află situat în Calea Plevnei nr. 234, Sector 6, Bucureşti (staţie RATB Plevnei: linia 178, tramvai 11, 35; vis-à-vis de Primăria Sectorului 6), e-mail: [email protected].

Analizând nevoia crescută de socializare a persoanelor vârstnice din comunitate, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a inaugurat şi al doilea club al seniorilor „Clubul Seniorilor – Ghencea” în str. Prelungirea Ghencea nr. 28, Bl. C5, parter, Sector 6 (staţia de autobuz “Ghidigeni” – autobuze 105, 368, 385).

”Ne-am propus continuarea acestor proiecte, întrucât rezultatele nu au întârziat să apară, iar seniorii din comunitate realizează oportunitatea imensă oferită de iniţierea în tainele universului digital”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.

Tags: , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑