Comunicate de presă

Published on aprilie 4th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 caută persoane pentru servicii de îngrijire a vârstnicilor la domiciliu

Aprobat spre finanţare de către Consiliul Local Sector 6, la iniţiativa primarului Rareş Mănescu, proiectul “Îngrijiri la domiciliu pentru persoanele vârstnice dependente de pe raza Sectorului 6” are nevoie de pregătirea şi experienţa a 20 de îngrijitori la domiciliu, 6 asistenţi medicali şi un şofer de ambulanţă.

Noul program vine în întâmpinarea nevoilor cu care se confruntă o categorie socială supusă frecvent marginalizării şi îşi propune să ofere sprijin persoanelor aflate în situaţie de risc, ce necesită intervenţie imediată pentru prevenirea degradării fizice şi sociale.

“Lipsite de suport familial şi încadrate într-un anumit grad de dependenţă, persoanele vârstnice din comunitatea Sectorului 6 vor avea la dispoziţie o echipă mobilă care să le ofere sprijin pentru activităţile cotidiene de bază precum: igienă, hrănire, hidratare, deplasare, aprovizionare, gestionare a bunurilor şi comunicare. În plus, echipa de specialişti care se va deplasa la domiciliul persoanelor vârstnice dependente va oferi şi servicii de consiliere şi îngrijire medicală, inclusiv în regim de urgenţă”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Serviciile se acordă în mod gratuit sau parţial subvenţionat, în funcţie de veniturile solicitantului, cu menţiunea că sumele obţinute vor servi exclusiv pentru finanţarea acestei activităţi.

Persoanele dornice să activeze în cadrul acestui program se pot înscrie la concurs accesând următorul link http://www.protectiacopilului6.ro/oportunitati-de-angajare_doc_2023_concurs–pentru-ocuparea-unor-posturi-vacante-sau-temporar-vacante_pg_0.htm.

Mai multe detalii pe www.asistentasocial6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte