Stiri 1

Published on octombrie 3rd, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Distracţie şi lecţii gratuite de mers pe bicicletă în Parcul Crângaşi din Sectorul 6!

Peste 40 de persoane au participat la cursurile gratuite de mers pe bicicletă din cadrul evenimentului “Burta Jos V”, organizate  în ultimul weekend al lunii septembrie în Parcul Crângaşi din Sectorul 6.

Primăria Sectorului 6 a sprijinit Asociaţia “O şansă pentru viitor” în derularea proiectului ce şi-a propus promovarea ciclismului urban, ca mijloc de transport alternativ pe străzile Capitalei, învăţarea mersului pe bicicletă, promovarea unui stil de viaţă sănătos, precum şi educarea bicicliştilor în spiritul siguranţei.

Cursanţii au dat dovadă de multă receptivitate, entuziasm şi s-au declarat nerăbdători să mai participe şi la alte sesiuni de mers pe bicicletă.

„Vă felicit pentru această iniţiativă minunată. În sfârşit, am învăţat să merg pe bicicletă! Am exersat, în continuare, de atunci şi sunt foarte bucuroasă! Voi mai participa şi la alte sesiuni, mai ales că mai am prieteni care de-abia aşteaptă să înveţe şi ei să meargă pe bicicletă!”, a declarat încântată, Maria, o tânără participantă.

[nggallery id=26]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑