Stiri alimente_poad_2014

Published on aprilie 8th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Distribuirea ajutoarelor alimentare POAPD 2014 la final

Pe parcursul desfăşurării Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014, în Sectorul 6, 10.499 de persoane, au ridicat cutiile cu alimente distribuite prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

În cadrul POAPD 2014 au fost distribuite 22.273 de cutii, care conţineau următoarele produse alimentare: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve din carne de porc, conserve din carne de vită în suc propriu, conserve din pate de ficat.

La finalul distribuirii din totalul de 22.273 cutii primite au rămas un număr de 1253 cutii care au intrat într-un program de redistribuire în favoarea persoanelor aparţinând grupului ţintă stabilit în H.G. nr.799/2014, dar care au ridicat anterior ajutoarele alimentare. Practic, s-a mai distribuit câte 1 (una) cutie suplimentară pentru fiecare beneficiar, în limita stocului disponibil.

Pentru a veni în întâmpinarea întrebărilor referitoare la ajutoarele alimentare, DGASPC Sector 6 a pus la dispoziţia persoanelor îndreptăţite să ridice ajutoarele, două numere de telefon, la care oamenii au sunat şi au primit consiliere pe tot parcursul procesului de distribuire şi au putut solicita transportarea alimentelor la domiciliu, pentru cazurile persoanelor nedeplasabile.

De asemenea, pentru a evita aglomeraţia şi pentru ca procesul de distribure să aibă loc într-un ritm cât mai alert, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a deschis patru puncte de lucru, unde cetăţenii au venit pentru a ridica cutiile cu alimente. Procesul s-a desfăşurat fără incidente, iar oamenii au plecat acasă mulţumiţi de modul de organizare din acest an.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑