Stiri DSC05775

Published on martie 26th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Domeniul public al Sectorului 6, eliberat de rable

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, în data de 26.03.2015, inspectorii Primăriei Sectorului 6, împreună cu echipe formate din reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, ai Brigăzii de Poliţie Rutieră şi ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane au ridicat din Sectorul 6 cinci autovehicule abandonate, aflate pe domeniul public.

Acţiunea face parte din programul de gestionare a maşinilor abandonate sau fără stăpân (fără numere de înmatriculare) care ocupă inutil spaţiile publice din sector şi care, nu de puţine ori, sunt transformate în „locuinţe” pentru persoane fără adăpost şi devin focare de infecţie.

În data de 26 martie a.c., în baza dispoziţiilor de primar, au fost ridicate cinci maşini din urmatoarele zone: Str. Valea Viilor, lângă bl. 34; Str. Viforului nr. 3; Str. Răsăritului intersecţie cu Str. Azurului; Str. V.I. Popa nr. 5 şi de lângă Parcul Drumul Taberei.

Activitatea de ridicare a maşinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se derulează conform Legii nr. 421/27.06.2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑