Comunicate de presă

Published on martie 4th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Donează la SocialXChange şi poţi primi un aspirator profesional

Magazinul SocialXChange din Calea Crângaşi nr. 3 anunţă persoanele interesate că a primit o donaţie generoasă de aspiratoare profesionale, foarte potrivite pentru luna martie – luna curăţeniei.

Pe lângă faptul că aceste aspiratoare profesionale pot face minuni într-un spaţiu de locuit sau sediu de firmă, fiind utile şi pentru persoanele cu alergii, simpla achiziţionare a produsului va genera beneficii directe pentru persoanele nevoiaşe din Sectorul 6 care prestează muncă în folosul comunităţii.

Conceptul magazinului SocialXChange presupune stimularea donaţiilor venite din partea cetăţenilor sau a firmelor şi direcţionarea acestora către persoanele defavorizate, în schimbul prestării unor activităţi în folosul comunităţii Sectorului 6. Astfel, cetăţenii vor putea beneficia de un trai mai bun”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Principiul magazinului SocialXChange este deja binecunoscut tuturor:  donaţiile primite sunt direcţionate către oamenii din comunitate care trec printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, dar care vor să muncească şi solicită sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

În schimbul muncii lor, oamenii nevoiaşi primesc un număr de puncte, în funcţie de tipul şi durata muncii prestate, cu care îşi pot alege produse de maximă necesitate de pe rafturile magazinului.

Aspiratoarele aşteaptă să fie transformate în produse alimentare, igienico-sanitare, rechizite, jucării, etc pentru oamenii nevoiaşi, dar harnici din Sectorul 6.

Aspiratoarele sunt opt la număr, de trei feluri diferite, iar de la început au primit puncte în funcţie de performanţe:

  1. Aspiratorul ProTECH Line PT2  (150 puncte = 300 lei) dispune de filtrare prin apă, înlătură praful de pe orice obiect din încăpere, dar şi din atmosferă, fiind recomandat pentru curăţarea spaţiilor locuite de persoanele alergice.
  2. Aspiratorul  ProTECH Line PT22 (200 puncte = 400 lei) are un motor cu două turbine care îi conferă capacitatea de a curăţa suprafeţele prăfuite, cu fragmente solide, dar şi lichide.
  3. Aspiratorul ProTECH Line PT35  (250 puncte = 500 lei) dispune, în plus, de un sistem de spălare cu extracţie aspirantă (destinat suprafeţelor textile şi podelelor dure), pulverizează detergentul sub presiune şi-l reabsoarbe eficient şi puternic, extrăgând mizeria şi lăsând suprafeţele curate şi uscate.

Totodată, menţionăm faptul că aspiratoarele, deşi sunt noi (nefolosite), nu beneficiază de certificat de garanţie, iar pentru a le obţine trebuie să donaţi produse, magazinul nu primeşte bani. Pentru  a vedea modalitatea efectivă de funcţionare (probă) sau alte detalii tehnice, sunteţi aşteptaţi la sediul SocialXChange situat în str. Calea Crângaşi, nr. 3, Sector 6, Bucureşti.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte