Comunicate de presă

Published on martie 29th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Donează şi câştigă o comunitate unită!

De îndată ce a aflat despre iniţiativa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, doamna M. aduce lunar produse alimentare şi igienico-sanitare la sediul magazinului SocialXChange din Calea Crângaşi nr. 3, Sector 6. Cu toate că are foarte multe puncte acumulate, este prima dată când a decis să-şi achiziţioneze un produs electrocasnic, sosit şi el printr-o donaţie –  un aspirator (150 puncte). Astfel, în urma unor acte caritabile, doamna M. a beneficiat de un produs necesar, care a venit la momentul potrivit, întrucât aspiratorul vechi de acasă tocmai se stricase.

Şi alţi donatori fideli aleg să ofere prin intermediul magazinului produse alimentare, igienico-sanitare, articole vestimentare, jucării, rechizite, obiecte electronice şi electrocasnice, obiecte de mobilier, alegând să-şi doneze punctele acumulate (în urma donaţiei) către alte cazuri sociale care sunt în imposibilitatea de a munci (invalizi, bătrâni etc.).

Doamna M. este un model pentru întreaga comunitate. Dumneai a înţeles foarte bine cum funcţionează principiul SocialXChange şi, mai ales, cui îi este folositor. În ceea ce priveşte donatorii, ei se pot bucura de serviciile diverse pe care DGASPC Sector 6 le pune la dispoziţie: animaţie petreceri pentru copii, spaţiu de conferinţe, ore de tenis, salinoterapie, diverse cursuri pentru copii sau terapie florală”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Donaţiile de care are nevoie magazinul SocialXChange sunt: alimente neperisabile şi în termen de valabilitate (făină, ulei, zahăr, conserve, mălai, paste făinoase, pastă de tomate etc.), dar şi rechizite, produse igienico-sanitare (săpun, hârtie igienică, şampon, detergent etc.) sau jucării şi alte accesorii pentru copii.

Pentru mai multe detalii referitoare la conceptul SocialXChange vizitaţi www.socialxchange.ro sau sunaţi la 0725.600.885.

aspirator


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte