Comunicate de presă 01

Published on mai 26th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Două tone de deşeuri ridicate de pe un teren privat din Sectorul 6

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, la sfârşitul săptămânii trecute, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică, Protecţia Mediului, şi un grup format din 25 de voluntari, au întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren privat situat în apropierea intersecţiei străzilor Uverturii cu Apusului.

Pe lângă disconfort, deşeurile depozitate în vecinătatea unor blocuri şi a unui centru comercial produceau şi o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ două tone de deşeuri.

Proprietarul terenului a fost identificat şi somat, în vederea îngrădirii. În caz de neconformare, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale.

În perioada următoare, polițiștii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru menţinerea unui climat civilizat.

Acţiunea face parte din campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”. Programul îşi propune să schimbe aspectul întregului sector şi cuprinde: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoștința autorităților a eventualelor situații similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate. Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail [email protected] şi [email protected]. Totodată, important de ştiut este că pe site-ul Primăriei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoţite de fotografii ale locaţiilor în care consideră că este nevoie ca echipele de curăţenie să acţioneze.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑