Stiri Proiect Bucuria de a darui zambete 02

Published on ianuarie 29th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Elevii cu dizabilităţi de la Liceul „Marin Preda” au nevoie de un ascensor pentru a participa la cursuri

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, acordă sprijinul său în proiectul caritabil „Bucuria de a dărui zâmbete”, iniţiat de către reprezentanţii Liceului Teoretic „Marin Preda” din Sectorul 6.

Edilul a donat salariul său din ultima lună pentru achiziţionarea unui ascensor care să permită accesul elevilor şi al cadrelor didactice cu dizabilitaţi către laboratoarele de la etajele superioare.

„Liceul <Marin Preda> reprezintă un model în ceea ce priveşte asigurarea accesului la o viaţă normală pentru toţi membri comunităţii. Felicitări profesorilor şi elevilor pentru iniţiativa de care au dat dovadă. Felicitări domnului director pentru că a susţinut această iniţiativă. Felicitări tuturor celor prezenţi la spectacolul caritabil, locuitori ai Sectorului 6 implicaţi în dezvoltarea comunităţii şi în susţinerea normalităţii”, a declarant Rareş Mănescu, Primarul Sectorului 6.

Ieri, în Clubul Princess din Complexul Studenţesc Regie, a avut loc un spectacol caritabil în vederea strângerii de fonduri pentru realizarea unui mediu adaptat nevoilor elevilor şi cadrelor didactice cu dizabilitaţi.

Proiectul urmăreşte diminuarea şi eliminarea fenomenului de izolare socială, conducând, astfel, la egalizarea şanselor.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑