Stiri OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on decembrie 11th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Eveniment cultural la Clubul Seniorilor Sector 6

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, joi, 12 decembrie 2013, începând cu orele 13.30, va avea loc în incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, o întâlnire dedicată literaturii.

Evenimentul va consta în lecturarea unor pasaje din lucrări publicate de Editura Tritonic în cadrul Târgului de Carte GAUDEAMUS care a avut loc în luna noiembrie 2013. Lecturile vor fi susţinute de scriitoarele Lucia Verona şi Monica Ramirez, precum şi de editorul Tritonic Grup, Bogdan Hrib. Manifestarea se va încheia cu o tombolă în cadrul căreia vor fi acordate gratuit volume de proză şi poezie, din partea aceleiaşi edituri.

Ne propunem să organizăm mai des acest gen de evenimente care au un rol important în viaţa celor care iubesc literatura, dar nu au posibilitatea financiară de a accede la ea”, a declarat Rareş Şerban Mănescu, Primarul Sectorului 6.

Cu un număr de 650 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spaţiu de relaxare şi agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, un loc destinat stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

Centrul derulează programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber, reuşind pe parcursul unui an să schimbe statutul şi imaginea de sine  a beneficiarilor săi, afectaţi de problemele specifice vârstei a treia.

Tags: , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑