Comunicate de presă

Published on noiembrie 18th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Fetiţă de 12 ani, găsită la miezul nopţii de poliţiştii locali Sector 6 în Crângaşi

În data de 16.11.2015 în jurul orei 0000 poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zona staţiei de Metrou “Constructorilor”, au observat o persoană de sex feminin de aproximativ 12-13 ani care manifesta un comportament ciudat.

Poliţiştii locali în colaborare cu agenţii Secţiei 20 Poliţie şi un reprezentant al D.G.A.S.P.C.Sector 6 au efectuat verificări privind identitatea minorei stabilind că aceasta se numeşte T.S., în vârstă de 12 ani, şi are domiciliul pe raza Jud. Giurgiu.

Reprezentantul D.G.A.S.P.C. Sector 6 şi agenţii de poliţie locală s-au deplasat la Centrul Primire şi Evaluare în regim de urgenţă “Arlechino”, unde minora a fost instituţionalizată.

La momentul predării, minora nu a fost victima unor agresiuni, în urma cărora aceasta să fi suferit traume psihice sau vătămări prin care să îi se pună viaţa ori integritatea corporală în pericol.

„Aşa cum anunţam săptămâna trecută, echipele de poliţişti locali au intensificat toate controalele şi patrulările în teren, în vederea asigurării liniştii şi ordinii publice în sectorul nostru. Cetăţenii trebuie să se simtă în siguranţă în comunitate”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte