Stiri gimnastica-aerobica

Published on iunie 11th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Fetiţă de 9 ani, crescută de un asistent maternal, medaliată cu aur la Campionatele Internaţionale de Gimnastică Aerobică din Bulgaria

Participantă la Campionatele Internaţionale de Gimnastică Aerobică de la Borovets, din luna mai 2014, micuţa Andreea. I. (9 ani) a obţinut medalia de aur la categoria 9-11 ani în probele de grup şi trio.

Fetiţa se află în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, cu măsură de plasament la un asistent maternal profesionist. Abandonată la naştere, Andreea a beneficiat în casa familiei de plasament de atenţia şi dragostea unui cămin, ceea ce i-a permis să-şi dezvolte talentul nativ pentru gimnastică şi să obţină performanţe remarcabile.

Din februarie 2013, copilul a fost înscris la Clubul Sportiv “Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport” sub egida căruia a obţinut, printre altele, locul I la Concursul Naţional de Gimnastică Aerobică, ed. a III-a; locul I la Campionatul Naţional de Gimnastică Aerobică, 19-20 octombrie 2013 şi locul I la Cupa Cetăţii Deva, aprilie 2014.

Desfăşurat sub patronajul FIG World CUP, concursul de la Borovets, Bulgaria, a reunit la start loturi şi sportivi din majoritatea ţărilor europene, plus China, Vietnam si Mexic. Competiţia este o pregătire importantă pentru toţi gimnaştii care vor evolua la Jocurile Mondiale din Mexic peste doar câteva săptămâni.

Tags: , , , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑