Comunicate de presă

Published on mai 19th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Food Revolution Day 2016 în Sectorul 6

Mâine, 20 mai 2016, începând cu orele 15.00, vă invităm la evenimentul Food Revolution Day care va avea loc în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant” din Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6.

Copiii înscrişi sunt aşteptaţi cu drag la un super atelier de bucătăreală sănătoasă condus de Mary Balaban, ambasadorul Jamie Oliver – unul dintre cei mai renumiţi bucătari din lume, fan declarat al preparatelor culinare benefice organismului.

În schimbul participării celor mici la acest eveniment, părinţii vor aduce o donaţie pentru magazinul SocialXChange, în valoare de 50 de lei, pentru fraţi suma reducându-se la jumătate (25 lei/participant). De produsele donate vor beneficia persoanele fără posibilităţi materiale aflate în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 care prestează ore de muncă în folosul comunităţii, prin intermediul SocialXChange.

Distracţia şi experienţa unui atelier de gătit se vor împleti cu sfaturi valoroase menite să imprime celor mici un mod de viaţă sănătos.

Evenimentul Food Revolution Day este organizat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pentru al doilea an consecutiv – anul trecut, copiii au învăţat să prepare un sandwich cu ingrediente sănătoase.

FRD SIGLA 2016


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte