Comunicate de presă

Published on mai 12th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Food Revolution Day 2016

Intră acum în comunitatea părinţilor responsabili şi fii primul dintre prietenii tăi care îşi înscrie copilul (6 – 14 ani) la Food Revolution Day 2016, eveniment anual, unic în Bucureşti!

”Procentul copiilor mici care suferă de obezitate a ajuns la 18%  în ultimii 10 ani, crescând alarmant de la an la an. Din păcate, din ce în ce mai mulţi copii, de la vârste fragede, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Este esenţial să înţelegem că depinde de fiecare dintre noi să facem o schimbare prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos bazat pe mişcare, alimentaţie benefică organismului şi odihnă, cu atât mai mult dacă avem copii. Prin activităţile propuse de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, ne dorim să promovăm un stil de viaţă sănătos pentru întreaga familie!” a declarat primarul Sectorului 6,  Rareş Mănescu.

Înscrierile se fac la office@dgaspc6.com  pentru a câştiga garantat:

  • distracţia şi experienţa unui atelier de gătit sănătos, susţinut de Mary Balaban, ambasadorul Jamie Oliver – unul dintre cei mai renumiţi bucătari din lume, fan declarat al preparatelor culinare benefice organismului.
  • sentimentul inegalabil pe care îl poate oferi un act voluntar de caritate: participanţii vor dona alimente neperisabile sau produse de igienă în valoare de 50 de lei persoanelor fără posibilităţi materiale, care prestează ore de muncă în folosul comunităţii din Sectorul 6, prin intermediul SocialXChange.
  • întâlnire de neuitat cu Bionic Chefs, care vor face o demonstraţie de măiestrie şi artă culinară, realizând pe loc un preparat surpriză, adorat de toţi copiii.

Locurile sunt limitate, aşa că nu lăsa oportunitatea să-ţi scape printre degete! Trimite mail până în data de 18 mai a.c. la office@dgaspc6.com pentru a-ţi ocupa locul la o experienţă extraordinară pentru întreaga familie!

Food Revolution Day are loc în data de 20 mai 2016, la ora 15.00, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” din Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6.

afis-event


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte