Comunicate de presă IMG_7947

Published on octombrie 16th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Gala Gesturilor de Suflet în Sănătate Mintală, ediţia a VII-a

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 împreună cu Fundaţia Estuar organizează joi – 18 octombrie 2012, la Hotel JW Marriott, începând cu orele 18.00, la cea de-a VII–a ediţie a  “Galei Gesturilor de Suflet în Sănătate Mintală”.

La eveniment vor fi invitate peste 200 de persoane: personalităţi publice, jurnalişti, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, beneficiari ai serviciilor destinate persoanelor cu probleme mintale dar şi reprezentanţi ai organizaţiilor private partenere care oferă servicii sociale în domeniu.

Programul artistic al acestei gale va fi asigurat de artişti consacraţi, care sprijină beneficiarii şi organizatorii evenimentului.

Gazdele ediţiei din acest an a Galei Gesturilor de Suflet în Sănătate Mintală vor fi Andreea Marin Bănică şi doctorul Cristian Andrei, Preşedintele Fundaţiei Estuar.

Pe toată durata evenimentului, beneficiarii serviciilor destinate persoanelor cu probleme mintale vor organiza un târg, unde vor expune şi scoate la vânzare diferite obiecte lucrate manual.

În cadrul galei vor fi premiate cele mai active şi implicate persoane sau organizaţii în susţinerea programelor de sănătate mintală.

De asemenea, se va organiza o licitaţie cu obiecte ale unor persoane publice, în vederea obţinerii de fonduri pentru progamele destinate persoanelor cu dizabilităţi mintale.

În cadrul Galei Gesturilor de Suflet în Sănătate Mintală vor fi premiate persoanele publice, specialiştii, angajatorii şi voluntarii pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea situaţiei în care se află semenii noştri cu probleme de sănătate mintală.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de DGASPC Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑