Stiri hoti-de-locuinte-sectorul-6

Published on martie 3rd, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Hoţi de locuinţe prinşi şi amenzi de peste 18.000 lei în doar două săptămâni

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa membrilor comunităţii Sectorului 6.

În ultimele două săptămâni, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 433 de persoane, identificate 26 de persoane fără adăpost şi aplicate 56 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.300 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 457 de persoane, aplicate 246 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 5.048 de lei.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii locali au organizat o activitate de monitorizare a unor apartamente de pe raza Sectorului 6, în urma căreia au reţinut trei persoane suspectate de spargerea mai multor locuinţe. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 28 şi 61 ani, au atras atenţia autorităţilor întrucât nu-şi justificau prezenţa în acea zonă.

Suspecţii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei 20 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑