Comunicate de presă 1

Published on septembrie 10th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

În Sectorul 6 a fost lansată campania anticerşetorie “Ajută-i cu adevărat. Spune ”NU” cerşetoriei!”

În cadrul conferinţei de presă organizate astăzi, 10.09.2012, la sediul Primăriei Sectorului 6 din Calea Plevnei nr. 147-149, la care au participat Viceprimarul Gabriel Petrea şi reprezentanţi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi ai Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, a fost lansată campania „Ajută-i cu adevărat. Spune ”NU” cerşetoriei!”.

Proiectul este derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi îşi propune să atragă atenţia locuitorilor asupra fenomenului cerşetoriei practicate de copii şi adulţi, cu un accent deosebit pus asupra faptului că, oferind bani persoanelor care cerşesc, nu le ajutăm cu adevărat, ci încurajăm un tip de comportament care dăunează societăţii în ansamblul său, dar şi lor înşile.

Campania se desfăşoară atât online, cât şi prin amplasarea de bannere şi împărţirea periodică de materiale informative în principalele intersecţii ale sectorului 6, având ca obiectiv atenţionarea cetăţenilor şi conştientizarea efectelor negative ale acestui fenomen.

„Prin iniţierea campaniei “Ajută-i cu adevărat. Spune ”NU” cerşetoriei!” tragem un semnal de alarmă pentru a conştientiza amploarea, la nivel naţional, pe care a dobândit-o acest fenomen.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât există şi foarte mulţi copii care practică cerşetoria, de aceea nu trebuie să-i încurajăm, ci să le oferim ajutorul de care au nevoie prin proiectele derulate de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6”, a declarat Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

[nggallery id=18]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑